Pick & Mix

„Шугарленд” ООД е лидер в развитието, разпространението и предлагането на висококачествени луксозни шоколадови продукти, желирани бонбони и шоколадови дражета с богато разнообразие от вкусове, форми и цветове. Дружеството има регистрирана марка – SugarLand.

„Шугарленд” ООД работи с известни и утвърдени на пазара марки. Дружеството е ексклузивен представител на “ELIT chocolate 1924” за България, Румъния, Сърбия и Македония, както и за „Харибо” „Pick & Mix“ и „For You” за България.
Чрез системата „Pick & Mix” в категориите желирани бонбони и шоколадови дражета, дружеството предлага над 140 вида продукти на над 3 милиона потребители.

Търговско дружество „Шугарленд” ООД започва своята дейност си през 2004 година с откриването на първия си щанд в град Бургас. Постепенно дружеството започва да се разраства и да отваря нови обекти в цялата страна. Днес фирмата има 20 щанда в 12 града в България.

В началото на декември 2014г. „Шугарленд” ООД откри и първия си щанд извън границите на Република България – в Германия.

Местоположение на обектитe на Sugarland, които правят живота ви по-сладък!
Всеки щанд на Sugarland е място, на което Вашето дете сбъдва своите най-сладки бонбонени мечти. Заповядайте при нас! Очакваме Ви! 

Lemons

Pick & Mix обекти