top of page
Slide2.JPG

Продукти

На тази страница са представени марките, на които сме официален дистрибутор за България. За да разгледате пълната ни гама от продукти разгледайте интерактивния КАТАЛОГ 

Нашите марки

eti-logo_edited.png

Eti е турска хранителна компания, основана от Firuz Kanatlı през 1962 г. Основните продукти на Eti са бисквити, сладки, торти, шоколади, вафли и храни за закуска. Eti произвежда над 150 вида артикули храни.

elit.jpg

Elit Çikolata е създадена в Истанбул през 1924. Днес, производствената гама на Elit обхваща почти всички шоколадови изделия - от дражета до луксозни бонбони, на които да се наслаждавате.

Screen Shot 2022-11-25 at 8.29.57.png
mcrobin_edited.png

McRobin е създадена през 2006 г. като фабрика за производство на царевичeн снакс. В момента, McRobin е водещ производител на храни в Македония, с разнообразие от над 40 продукти, които изнася в 20 страни по света, задоволяващ всеки вкус.

bebeto-logo.png

Най-големият производител и износител на меки бонбони в Турция, Bebeto e основан през 1998.  Техните вкусни меки бонбони са пълни със забавни аромати и изкушаващи вкусове за цялото семейство.

cosby-logo.png

Компанията Uçantay Gıda A.Ş. разработва продуктите Cobsy, които освен сладкото изкушение, допринасят за умственото развитие, общата култура и формирането на характера на децата.

40186119-7_3-quick-milk-magic-sipper-vanilla-flavour.webp
felfoldi1_edited.png

Унгарската Felfoldi Confectionery Ltd е основана през 1986 г. като фабрика за бонбони и сладкиши от Jozsef Felfoldi.

Felfoldi предлага иновативни продукти и буквално продава щастие!

Те произвеждат и вашите любими сламки Quick Milk.

Uludag-Logo-1_edited.png

Фамилната компания Uludağ İçecek е създадена през 1930. Марката има  7 категории напитки с 13 подбранда, 39 продукта.  Най-полулярни от които са газираната вода Uludağ Gazoz и Uludağ Limonata.

PATOS LOGO.png

Dogus е създадена пре 1985 г., за да украси и добави наслада към всеки момент от живота.

„Dogus е 3-ият по големина производител на чипс в света“

bottom of page