top of page
candy-g63b0adaeb_1920.jpg

За нас

Сладко вдъхновение - това сме ние

Шугарленд EООД е създадена през 2004 г. Ние сме динамична и иновативна компания в сферата на бързооборотните стоки, работеща с  партньорска мрежа в цяла България. Шугарленд EООД е официален вносител за България на известни търговски марки за шоколадови изделия, бисквити, бонбони, безалкохолни напитки и др.

 

Мисия и визия на фирмата:

  • високо ниво на компетентност и отговорност

  • високо качество на работа, 

  • предлагане на конкурентни продукти на пазара.

 

За нас най-важни са дълготрайните отношения, базирани на професионализъм и лоялност, които са гаранция за успех и стабилно развитие.
Наш постоянен стремеж е да бъдем максимално адаптивни към динамично променящите се условия на пазара за бързооборотни стоки и да предлагаме адекватни решения за нуждите на нашите клиенти

Нашите марки

Шугарленд EООД е официален вносител за България на търговските марки ETi, Tadim, Bebeto, Uludag, Elit, Cosby, Koska, McRobin и Felfoldi (Quick Milk). Шугарленд ЕООД работи само с доказали се партньори, имащи дълга производствена история и традиции в производството на висококачествени хранителни продукти и напитки.

Sugarland Bulgaria is a candy wholesale, food and drinks distributor.

eti-logo_edited.png

Eti е турска хранителна компания, основана от Firuz Kanatlı през 1962 г. Основните продукти на Eti са бисквити, сладки, торти, шоколади, вафли и храни за закуска. Eti произвежда над 150 вида артикули храни.

elit.jpg

Elit Çikolata е създадена в Истанбул през 1924. Днес, производствената гама на Elit обхваща почти всички шоколадови изделия - от дражета до луксозни бонбони, на които да се наслаждавате.

40186119-7_3-quick-milk-magic-sipper-vanilla-flavour.webp
felfoldi1_edited.png

Унгарската Felfoldi Confectionery Ltd е основана през 1986 г. като фабрика за бонбони и сладкиши от Jozsef Felfoldi.

Felfoldi предлага иновативни продукти и буквално продава щастие!

Те произвеждат и вашите любими сламки Quick Milk.

bebeto-logo.png

Най-големият производител и износител на меки бонбони в Турция, Bebeto e основан през 1998.  Техните вкусни меки бонбони са пълни със забавни аромати и изкушаващи вкусове за цялото семейство.

cosby-logo.png

Компанията Uçantay Gıda A.Ş. разработва продуктите Cobsy, които освен сладкото изкушение, допринасят за умственото развитие, общата култура и формирането на характера на децата.

Screen Shot 2022-11-25 at 8.29.57.png
mcrobin_edited.png

McRobin е създадена през 2006 г. като фабрика за производство на царевичeн снакс. В момента, McRobin е водещ производител на храни в Македония, с разнообразие от над 40 продукти, които изнася в 20 страни по света, задоволяващ всеки вкус.

Uludag-Logo-1_edited.png

Фамилната компания Uludağ İçecek е създадена през 1930. Марката има  7 категории напитки с 13 подбранда, 39 продукта.  Най-полулярни от които са газираната вода Uludağ Gazoz и Uludağ Limonata.

PATOS LOGO.png

Dogus е създадена пре 1985 г., за да украси и добави наслада към всеки момент от живота.

„Dogus е 3-ият по големина производител на чипс в света“

bottom of page